top of page

OM OSS

Viknaslipen AS startet opp i 1999. Vi har drevet med ombyggings og reparasjonsoppdrag siden oppstart.

I 2006 startet vi med nybygg- den første båten som ble bygd ved Viknaslipen AS var en ferge som heter "Bragd"- en båt som er tilpasset ulike transportoppdrag levert til JB Båtskyss i Bindal. Fra 2006 frem til i dag har vi kommet til byggenummer 59- Havblomst. Det er en historisk båt for Viknaslipen AS- den første båten i eget design.

Vi leverer fiskebåter, servicebåter til oppdrettsnæringa og hurtigggående båter. Vi bygger etter kundens ønske og alle båtene leveres i hovedsaklig aluminium og fremdrift leveres etter kundens ønske.

Vi har kapasitet i hallen på inntil 28 meter x 12 meter.

Vi har iløpet av de 15 årene med nybygg opparbeidet oss et kjent merkenavn som en velkjent og profesjonell leverandør av nybygg i det norske markedet. Vi er kjent for vår kvalitet, ærlighet og arbeidsstolthet- dette gjenspeiler seg i våre båter.

Hos oss er kunden alltid i fokus, og service er en selvfølge i vår hverdag.

Vi er 38 ansatte som sammen utgjør produksjonen av båter i ypperste kvalitet, flere av våre ansatte har opptil 40 års erfaring innen denne bransjen.

Vi er lærlingebedrift som tilbyr lærlingeplasser innen fagene sveiser, platearbeider, industrimekaniker og industrirørlegger.

DITT VERFT TIL NYBYGG

IMG_2714.JPG
bottom of page